Η κατάσταση της υγείας των τριών γυναικών που νοσηλεύονται - «Η θερμοπληξία δεν κάνει διακρίσεις»

Η κατάσταση της υγείας των τριών γυναικών που νοσηλεύονται - «Η θερμοπληξία δεν κάνει διακρίσεις»

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με θερμοπληξία τρεις γυναίκες ηλικίας 25, 67 και 80 ετών.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου, η κατάσταση της υγείας των τριών γυναικών που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ηλικίας, 67, 80 και 25 ετών, εξακολουθεί να είναι σοβαρή, τονίζοντας παράλληλα πως, «η θερμοπληξία δεν κάνει διακρίσεις στις ηλικίες».

Όπως έχουμε ξαναπεί, συνέχισε, «σύσταση μας είναι τις ώρες που εκδίδεται προειδοποίηση από το Τμήμα Μετεωρολογίας θα πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες που συστήνουν οι ειδικοί, να παραμένουμε αν είναι δυνατόν σε κλιματιζόμενο ή δροσερό χώρο, να είμαστε ντυμένα ελαφρά και να παίρνουμε υγρά».

Υπενθυμίζεται ότι, την Κυριακή (21/7) σημειώθηκε ακόμη ένας θάνατος γυναίκας ηλικίας 64 ετών, από θερμοπληξία.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE