Ρωσία: Πήγε να βάλει χέρι σε 21χρονη πρωταθλήτρια του ΜΜΑ και το πλήρωσε ακριβά - Τον έριξε νοκ άουτ με μια μπουνιά

Ρωσία: Πήγε να βάλει χέρι σε 21χρονη πρωταθλήτρια του ΜΜΑ και το πλήρωσε ακριβά - Τον έριξε νοκ άουτ με μια μπουνιά

κριβά πλήρωσε ένας άνδρας την κίνησή του να συμπεριφερθεί απρεπώς απέναντι σε μια 21χρονη πρωταθλήτρια του ΜΜΑ από τη Ρωσία καθώς η Αλίσα Ιρίνινα δεν δίστασε να τον ξαπλώσει με μια γροθιά.

Όλα συνέβησαν στο πάρτι γενεθλίων της 21χρονης στο οποίο έδωσε το «παρών» ο άνδρας με τον οποίο στο παρελθόν είχε σύντομη σχέση.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Ιρίνινα είχε πει αρκετές φορές στον άνδρα να σταματήσει να την ακουμπάει.

Όταν, όμως, αυτός συνέχισε την ενοχλητική συμπεριφορά του, η 21χρονη δεν δίστασε να του ρίξει μια γροθιά και να τον ρίξει αναίσθητο στο έδαφος όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο προκλητικός άνδρας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ το επίμαχο βράδυ.

Η 21χρονη αθλήτρια το 2020 είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο World Amateur Grappling & MMA League Championship που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη.

Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει, μάλιστα, ότι «έχω δύο μειονεκτήματα: είμαι πολύ ευγενική και... ρίχνω γροθιές χωρίς προειδοποίηση».

irinina1

irinina2

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE