ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η μητέρα του θύματος, του φονικού που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 03 Ιουλίου στην Πέγεια.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα»: «Φαίνεται ότι ήταν τυχαίο το σπρώξιμο, κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης που υπήρξε μεταξύ θύματος και θύτη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο».

«Φαίνεται ότι αρχικά υπήρξε μια μικρή αντιπαράθεση, στη συνέχεια προχώρησε σε λεκτική αλλά και κάποιες επιθέσεις μεταξύ των δυο εμπλεκόμενων προσώπων. Φαίνεται σε κάποια στιγμή ο δράστης πήρε το κυνηγετικό του όπλο με αποτέλεσμα να πυροβολήσει και να τραυματίσει θανάσιμα το θύμα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρέου. 

Ερωτηθείς για το αν ήταν θετικός σε αλκοτέστ ο δράστης, ο κ. Ανδρέου απάντησε ότι έχει παραληφθεί δείγμα για να διαπιστωθεί κατά πόσο ήταν υπό την επήρεια αλκοόλης, με σκοπό να ληφθεί υπόψη στη διερεύνηση της υπόθεσης

Ανοίγει το κεφάλαιο για το ποιος έχει όπλο σπίτι του

«Εμείς σε διάφορες διαδικασίες και σε συνεννόηση με την Εθνική Φρουρά, εκεί που εντοπίζονται κάποιες απειλές ή άλλες αντιπαραθέσεις, η Αστυνομία παραλαμβάνει τα όπλα, είτε είναι κυνηγετικά είτε στρατιωτικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας. 

Η νεκροτομή στη σορό του θύματος και το χρονικό της υπόθεσης 

Η νεκροτομή επί της σορού του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού, κατέδειξε πως ο θάνατος του προήλθε από εσωτερική αιμορραγία – σύνθλιψη ζωτικών οργάνων, προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.

Υπενθυμίζεται ότι, υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία, με θύμα τον Στυλιανού Στυλιανού 43 ετών, από τη Πέγεια.

Γύρω στις 10:40 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πυροβολισμούς σε σπίτι στην Πέγεια.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντός της οικίας εντόπισαν νεκρό τον 43χρονο.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, το θύμα βρισκόταν σε συνεστίαση στην εν λόγω οικία, όταν σε κάποια στιγμή, μετά από αντιπαράθεση, άντρας ηλικίας 50 ετών, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο 50χρονος ακολούθως εγκατέλειψε στη σκηνή, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα τριβής στα πόδια και διάφορες εκχυμώσεις.

Στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε προφορική του ανάκριση, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα του κάθε κόμματος μετά το κλείσιμο της κάλπης στη Γαλλία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top