Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού από τη Πέγεια, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/07) στην Πάφο.

Σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροτομή, ο θάνατος του προήλθε από εσωτερική αιμορραγία – σύνθλιψη ζωτικών οργάνων, προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.

Η νεκροτομή στη σορό του 43χρονου από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Υπενθυμίζεται ότι, υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία, με θύμα τον Στυλιανού Στυλιανού 43 ετών, από τη Πέγεια.

Γύρω στις 10:40 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πυροβολισμούς σε σπίτι στην Πέγεια.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντός της οικίας εντόπισαν νεκρό τον 43χρονο.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, το θύμα βρισκόταν σε συνεστίαση στην εν λόγω οικία, όταν σε κάποια στιγμή, μετά από αντιπαράθεση, άντρας ηλικίας 50 ετών, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο 50χρονος ακολούθως εγκατέλειψε στη σκηνή, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα τριβής στα πόδια και διάφορες εκχυμώσεις.

Στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε προφορική του ανάκριση, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE