ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΚΥπΥ για απεργία γιατρών: Μόνο αυτά τα περιστατικά θα εξυπηρετούνται - Τι θα γίνει με τους νοσηλευόμενους ασθενείς

ΟΚΥπΥ για απεργία γιατρών: Μόνο αυτά τα περιστατικά  θα εξυπηρετούνται - Τι θα γίνει με τους νοσηλευόμενους ασθενείς

Σχετικά με την 48ωρη απεργία που εξήγγειλαν οι συντεχνίες των ιατρών των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων ΠΑΣΥΚΙ και ΠΑΣΥΔΥ, για τις 2 και 3 Ιουλίου 2024, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), με ανακοίνωση του, ενημερώνει ότι «η υγεία και η ασφάλεια των ασθενών παραμένουν η ύψιστη προτεραιότητα του».

Στην ανακοίνωση του, ο ΟΚΥΠΥ ζητά την κατανόηση των ασθενών και των επισκεπτών του για την αναστάτωση που μπορεί να προκληθεί λόγω της απεργίας και στο πλαίσιο αυτό ενημερώνει ότι θα προχωρήσει στον επαναπρογραμματισμό των ραντεβού που επηρεάζονται.

«Κατά την διάρκεια της απεργίας θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά, ενώ οι νοσηλευόμενοι ασθενείς θα εξυπηρετούνται από το προσωπικό ασφαλείας. Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποφευχθεί η εξαγγελθείσα απεργία», προστίθεται.

Καταληκτικά, αναφέρεται ότι «ο ΟΚΥπΥ απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία των ασθενών και διαβεβαιώνει ότι λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια και την καλύτερη δυνατή παροχή φροντίδας στους πολίτες, παραμένοντας πρόθυμος για διάλογο και θετική συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Γραμμικό Πάρκο στον Στρόβολο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top