Φωτιά σε όχημα: Άνοιξαν οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου - Κανονικά η κυκλοφορία

Φωτιά σε όχημα: Άνοιξαν οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου - Κανονικά η κυκλοφορία

Δόθηκαν στην κυκλοφορία γύρω στις 5.00 το απόγευμα, οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας, που είχαν κλείσει προσωρινά λόγω πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί σε όχημα, το οποίο οδηγείτο στον αυτοκινητόδρομο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 4.15 το απόγευμα, σε αυτοκινήτο το οποίο οδηγείτο στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε σημείο στην περιοχή Λατσιών. Ο οδηγός στάθμευσε το όχημα του στη λωρίδα ασφαλείας και εξήλθε έγκαιρα του οχήματος, χωρίς να υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για διενέργεια εξετάσεων, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά. Για τους σκοπούς κατάσβεσης της πυρκαγιάς, είχαν κλείσει προσωρινά οι δύο αριστερά λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου.

Με την κατάσβεση της πυρκαγιάς, γύρω στις 5.00 το απόγευμα, οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου δόθηκαν στην κυκλοφορία, που συνεχίζει πλέον κανονικά.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE