Φωτιά σε όχημα: Άνοιξαν οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου - Κανονικά η κυκλοφορία

Φωτιά σε όχημα: Άνοιξαν οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου - Κανονικά η κυκλοφορία

Δόθηκαν στην κυκλοφορία γύρω στις 5.00 το απόγευμα, οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας, που είχαν κλείσει προσωρινά λόγω πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί σε όχημα, το οποίο οδηγείτο στον αυτοκινητόδρομο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 4.15 το απόγευμα, σε αυτοκινήτο το οποίο οδηγείτο στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε σημείο στην περιοχή Λατσιών. Ο οδηγός στάθμευσε το όχημα του στη λωρίδα ασφαλείας και εξήλθε έγκαιρα του οχήματος, χωρίς να υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για διενέργεια εξετάσεων, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά. Για τους σκοπούς κατάσβεσης της πυρκαγιάς, είχαν κλείσει προσωρινά οι δύο αριστερά λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου.

Με την κατάσβεση της πυρκαγιάς, γύρω στις 5.00 το απόγευμα, οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου δόθηκαν στην κυκλοφορία, που συνεχίζει πλέον κανονικά.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE