ΠΑΡΑ-THEMA

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία

Ο νεαρός Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, μας έχει συνηθίσει στα καθημερινά βιντεάκια, στα οποία μας εξιστορεί πώς περνά τις μέρες του στις Βρυξέλλες και πόσα νέα πράγματα, μαθαίνει. Καινούργιες εμπειρίες για τον Φειδία, ο οποίος προσπαθεί να μάθει πώς λειτουργεί το Ευρωκοινοβούλιο.

Μέχρι ενός σημείου όλα καλά και χαριτωμένα θα έλεγε κανείς. Υπάρχουν ωστόσο και όρια, τα οποία ο νεαρός Ευρωβουλευτής θα έπρεπε να γνωρίζει.

Ακούσαμε τον Φειδία Παναγιώτου σε ένα πρόσφατο βίντεο, αφού μας είπε πως ετοιμάζει την ομάδα του στις Βρυξέλλες και στην Κύπρο, μας είπε και κάτι ακόμα.

Ότι το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται σήμερα είναι «φλώρικο» για τον ίδιο, κάτι που φαίνεται να μην πέρασε απαρατήρητο από τους υπόλοιπους συναδέλφους του.

Θα πρέπει ο φίλτατος Φειδίας να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις του και ευχόμαστε ότι η ομάδα που θα επιλέξει, να τον προστατεύσει από τέτοιου είδους «ατοπήματα».

ΕΓ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top