ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Όλα τα «καλά» - Σκόνη, ισχυροί άνεμοι και… ζέστη – Πάνω από 30 βαθμούς ο υδράργυρος

Καιρός: Όλα τα «καλά» - Σκόνη, ισχυροί άνεμοι και… ζέστη – Πάνω από 30 βαθμούς ο υδράργυρος

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας, ωστόσο από αύριο Πέμπτη 16/5, αναμένεται να επικρατεί ασθενής ψηλή πίεση.

Από την Παρασκευή και μετά, στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας, κατά διαστήματα αναμένεται να είναι αυξημένες.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά, θα παρατηρούνται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, ενώ παροδικά το απόγευμα στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο το απόγευμα, παροδικά στα νοτιοδυτικά, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

To βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα, θα παρατηρηθούν παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο αλλά και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία, θα σημειώσει αισθητή άνοδο, για να βρεθεί σημαντικά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Καλοκαίρι με βροχές ο συνδυασμός του καιρού - Όσα αναφέρει Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ» για τις επόμενες μέρες

• Νέες κενές θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία - Δείτε μισθούς και όλες τις λεπτομέρειες

• Παππούς στην Λάρνακα τρώει ηλιόσπορο γιατί δεν έχει κάτι άλλο να φάει - Συγκλονιστικό βίντεο

• Καταγγελίες και αντιδράσεις γονέων για το κόστος στολών σε Γυμνάσια - Οι επιστολές και η ξεκάθαρη απάντηση ΥΠΑΝ

• Μείωση 8,9% στον αριθμό εγγεγραμμένων ανέργων τον Αύγουστο – Πίνακες

• Famagusta: Οριστικά εκτός Τουρκίας από το Netflix – Η πρώτη αντίδραση του Κούλλη Νικολάου



Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος

Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος

Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου και την ΄ύπαιθρο θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, όπω ςο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top