Μονή στο Κάβο Γκρέκο: Έχτισαν κοντά και τεράστιο κέντρο διεξαγωγής γάμων - Λειτουργεί παράνομα

Μονή στο Κάβο Γκρέκο: Έχτισαν κοντά και τεράστιο κέντρο διεξαγωγής γάμων - Λειτουργεί παράνομα

Μετά την αποκάλυψη ότι είχε ανεγερθεί παράνομα μονή σε περιοχή Natura στο Κάβο Γκρέκο, στο «φως» βγαίνει και η παράνομη κατασκευή κέντρου δεξιώσεων την περιοχή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, ανέφερε ότι νέες πληροφορίες, που διερευνώνται, κάνουν λόγο για ανέγερση τεράστιου κέντρου διεξαγωγής δεξιώσεων γάμου.

«Στην γύρω περιοχή, ακριβώς στα όρια της και δίπλα στο συγκεκριμένο κτίσμα έχει κτιστεί και λειτουργεί παράνομα κέντρο διεξαγωγή δεξιώσεων γάμων, το οποίο είναι κλειστή αίθουσα αλλά έχει και ανοικτό χώρο », επεσήμανε.

Όπως ανέφερε ο κ. Περδίκης, τίθενται σοβαρά ερωτήματα κατά πόσο αυτό το κτίσμα, το οποίο προκαλεί τεράστιες επιπτώσεις στο περιβάλλον της περιοχή, έχει κτιστεί και λειτουργεί νόμιμα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι, ο ίδιος έχει στην κατοχή του επιστολή του Γενικού Εισαγγελέα, η οποία λέει ότι λειτουργεί παράνομα.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.