Κλειστή η Πιαλέ Πασιά το απόγευμα λόγω εγκαινίων έργων από Πρόεδρο

Κλειστή η Πιαλέ Πασιά το απόγευμα λόγω εγκαινίων έργων από Πρόεδρο

Κλειστή θα είναι η οδός Πιαλέ Πασιά και όλες οι πάροδοι που οδηγούν σε αυτή από τις 1500 ως τις 2000 λόγω των εγκαινίων δύο έργων τα οποία θα τελέσει απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «τα δύο έργα που θα εγκαινιαστούν αφορούν την αποκατάσταση και βελτίωση των προσόψεων των κτιρίων της οδού Πιαλέ Πασά και την δημιουργία του Πάρκου Καλλιτεχνών «Μεσόγειος».

Συγκεκριμένα από τις τρείς το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Απριλίου, μέχρι και τις οκτώ απόψε θα κλείσει η οδός Πιαλέ Πασιά και όλες οι πάροδοι που οδηγούν σε αυτή.

Κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, ενώ η πρόσβαση και η στάθμευση οδό Πιαλέ Πασά τις πιο πάνω αναφερόμενες ώρες, δεν θα επιτρέπεται.

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Αστυνομίας και της Τροχονομίας του Δήμου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν, δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν την ερχόμενη βδομάδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE