Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 34χρονο - Χτύπησε και έριξε κάτω την 25χρονη σύντροφο του

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 34χρονο - Χτύπησε και έριξε κάτω την 25χρονη σύντροφο του

Νέα καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας κατέγραψαν οι Ελληνικές αστυνομικές αρχές το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο. Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στην σύλληψη του 34χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, μία 25χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο σύντροφος της, 34 ετών, την χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στην καταγγελία της συντρόφου του, την έσπρωξε με συνέπεια να πέσει κάτω και να τραυματιστεί.

Σημειώνεται ότι μετά την σύλληψη του, ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE