Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε 22χρονο

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε 22χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά επεισόδια που σημειώθηκαν στις 15/11/2023 στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ στη σύλληψη άντρα ηλικίας 22 ετών.

Εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Αναζητούμενα πρόσωπα σε σχέση με την υπόθεση

Σημειώνεται, ότι στις 19/11/2023, 22χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της ίδιας υπόθεσης, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για περίοδο τριών ημερών, ενώ άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 44 και 31 ετών τα οποία επίσης είχαν συλληφθεί, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται, στις 15/11 έξω από Σύνδεσμο Φιλάθλων, στη Λεμεσό, βρίσκονταν συγκεντρωμένοι γύρω στα 40 άτομα, που έφεραν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα. Ταυτόχρονα, δεύτερη ομάδα, αποτελούμενη από 70 με 80 άτομα, τα οποία επίσης κρατούσαν ρόπαλα και πέτρες, προσέγγισε τη σκηνή και άρχισαν τη μεταξύ τους ρίψη πετρών, πυροτεχνημάτων και βομβών μολότοφ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE