Τηλεφώνησε ξανά η Ανόρθωση για Τζίμη…. όμως ήταν αργά!

Τηλεφώνησε ξανά η Ανόρθωση για Τζίμη…. όμως ήταν αργά!

O Δημήτρης Χριστοφή, κατά τους περισσότερους Ομονοιάτες Τζίμης, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ότι επιστρέφει εκεί που έκανε... παπάδες, μέχρι πριν δυο χρόνια.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο παίχτης θα βάλει ξανά το τριφύλλι, μας το είπαν τις τελευταίες ώρες με διάφορους τρόπους (όπως ο Βουλευτής Χριστάκης Τζιοβάνης για παράδειγμα) οι καλά γνωρίζοντες του «σίριαλ» της τελευταίας εβδομάδας. 

Ο Αιχμηρός πάντως έμαθε από πηγή σιδεροκέφαλη, ότι η Ανόρθωση το «κοίταξε» ξανά χθες το θέμα του Τζίμη. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE