Επεισόδια στη Λεμεσό: Ελεύθερος με όρους μέχρι τη δίκη ο διοργανωτής της εκδήλωσης

Επεισόδια στη Λεμεσό: Ελεύθερος με όρους μέχρι τη δίκη ο διοργανωτής της εκδήλωσης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με χρηματική εγγύηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκε σήμερα (7/9) ο διοργανωτής των επεισοδίων που έγιναν την Παρασκευή (1/9) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ο 50χρονος θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ ενώ τα στοιχεία του θα καταχωρηθούν σε stop list. Επιπλέον ο 50χρονος θα παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και θα παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό δύο φορές την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι οι 13 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λεμεσό, παραπέμφθηκαν χθες (6/9) σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο για αδικήματα που προκύπτουν από τα επεισόδια, μεταξύ άλλων, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, οχλαγωγία, ρατσισμό και ξενοφοβία, καθώς και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE