Ατύχημα στην ΕΦ: Υποχώρησε το έδαφος και αναποδογυρίστηκε το τζιπ – Η κατάσταση της υγείας των επιβαινόντων

Ατύχημα στην ΕΦ: Υποχώρησε το έδαφος και αναποδογυρίστηκε το τζιπ – Η κατάσταση της υγείας των επιβαινόντων

Νέο ατύχημα σημειώθηκε χθες (06/09) στην Εθνική Φρουρά, χωρίς όμως να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης στο πεδίο Βολής Σιάς, όχημα Mercedes τύπου τζιπ με επιβαίνοντες 1 Ανθυπολοχαγό και 3 ΣΥΟΠ, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο σε καροποίητη οδό, εντός του Πεδίου Βολής, παρέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το στρατιωτικό όχημα ενώ κινείτο σε χωμάτινο δρόμο εντός του πεδίου βολής, υποχώρησε το έδαφος με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει.

Τα αίτια αναμένεται να εξακριβωθούν μετά από την ολοκλήρωση της έρευνας που διατάχθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι από την ανατροπή του οχήματος τραυματίστηκαν ελαφρά οι 3 από τους 4 επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν προληπτικά στα ΓΝ Λάρνακας και ΓΝ Λευκωσίας, όπου τους έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια αποδεσμεύτηκαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις οι οποίοι τραυματίστηκαν είναι καλά στην υγεία τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE