Χειροπέδες σε 52χρονο για παιδική πορνογραφία μετά από πληροφορία της Europol - Έστελνε υλικό στο διαδίκτυο

Χειροπέδες σε 52χρονο για παιδική πορνογραφία μετά από πληροφορία της Europol - Έστελνε υλικό στο διαδίκτυο

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 52χρονου κάτοικου Λεμεσού. Εναντίον του 52χρονου, διερευνώνται τα αδικήματα της απόκτησης ή κατοχής παιδικής πορνογραφίας, της απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και της διανομής, διάδοσης ή μετάδοσης παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία, που δόθηκε στην Αστυνομία μέσω Europol, σύμφωνα με την οποία συγκεκριμένος χρήστης λογαριασμών σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε στο διαδίκτυο και απέστειλε σε άλλους χρήστες, μεγάλο αριθμό αρχείων εικόνας σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Από τις έρευνες που διεξήγαγε ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 52χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 52χρονος εντοπίστηκε σήμερα στη Λεμεσό, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο, για να τύχει δικανικών εξετάσεων. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δύο σκληροί δίσκοι.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE