Από τη Χλώρακα στη Λεμεσό σήμερα η κινητοποίηση της Αστυνομίας

Από τη Χλώρακα στη Λεμεσό σήμερα η κινητοποίηση της Αστυνομίας

Στη Λεμεσό μεταφέρονται σήμερα Παρασκευή δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων στη διάρκεια κινητοποίησης που οργανώνεται στο οκτώ το βράδυ στην περιοχή της Επίχωσης, με σύνθημα την ασφάλεια των πολιτών.

Η κινητοποίηση, η οποία γίνεται με φόντο τα επεισόδια στη Χλώρακα, οργανώνεται μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και αυτό προκαλεί την ανησυχία των Αρχών Ασφαλείας.

Ο προβληματισμός έχει να κάνει με την πρόθεση συμμετοχής οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων, γεγονός που ενδέχεται να λειτουργήσει ως αφορμή για επεισόδια ανάμεσα σε αντίπαλες ομάδες με προηγούμενα, παρόλον ότι όπως αναφέρουν, μπροστά στο μεταναστευτικό βάζουν στην άκρη τις όποιες οπαδικές διαφορές τους.

Η ηγεσία της Αστυνομίας κάλεσε ορισμένους εκ των φερόμενων ως διοργανωτών και τους επέστησε την προσοχή.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, υπό την υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, η ηγεσία της Αστυνομίας κατέληξε στο σχέδιο δράσης που θα τεθεί σε εφαρμογή για τη διατήρηση της τάξης.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία διατηρεί δυνάμεις στην κοινότητα Χλώρακας και στην ευρύτερη περιοχή, με στόχο την επιτήρηση της τάξης ώστε να μην υπάρξει επανάληψη επεισοδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE