Φθινόπωρο... μυρίζει ο Αύγουστος: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές - Δείτε βίντεο

Φθινόπωρο... μυρίζει ο Αύγουστος: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές - Δείτε βίντεο

Έντονα καιρικά φαινόμενα παρατηρούνται εδώ και λίγη ώρα σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline από την επαρχία Λευκωσίας, διαφαίνονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Δείτε βίντεο:

Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση

Υπενθυμίζεται ότι, κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε πρίν από λίγο το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, η καταιγιδοφόρος δραστηριότητα θα συνεχίσει να επηρεάζει τις βόρειες και ανατολικές περιοχές του νησιού, με ισχύ από τις 9:00 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε.

Δείτε βίντεο:

Από Ομάδα Καιρόφιλοι Κύπρου στο Facebook

Συγκέντρωση 250 Σύρων στη Χλώρακα– Επιστρατεύθηκε ο «Αίαντας» - Δείτε βίντεο

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Ξεκάθαρες οδηγίες σε Αρχηγό Αστυνομίας για τα επεισόδια στη Χλώρακα - «Η βία δεν βοηθά στη γρήγορη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού»

Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE