Πτώμα στην Πάφο: Όσα έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις - Εντατικές οι έρευνες

Πτώμα στην Πάφο: Όσα έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις - Εντατικές οι έρευνες

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση του πτώματος που εντοπίστηκε χθες (27/08) Κυριακή στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ενώ το πτώμα φαίνεται να ανήκει σε αλλοδαπό σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Υπενθυμίζεται ότι, το πτώμα άνδρα εντοπίστηκε στην περιοχή της Κάτω Πάφου, αργά το απόγευμα της Κυριακής σε προχωρημένη σήψη, σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό.

Μέλη της δύναμης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE