Στο νοσοκομείο 22χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Η κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο 22χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Η κατάσταση της υγείας του

Στο ΓΝ Πάφου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, οδηγός μοτοποδηλάτου, διανομέας φαγητού, μετά από τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Πάφο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής μοτοποδήλατο εταιρείας μεταφοράς φαγητού, με οδηγό ηλικίας 22 ετών, μόνιμο κάτοικο Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με διερχόμενο όχημα.

Ο 22χρονος οδηγός μοτοποδηλάτου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 22χρονος φέρει κάταγμα ρηνός και κάταγμα στο πόδι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του 22χρονου χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE