Πυρκαγιά στην Κεφαλονιά - Στην μάχη έξι πτητικά μέσα και πάνω από 60 πυροσβέστες

Πυρκαγιά στην Κεφαλονιά - Στην μάχη έξι πτητικά μέσα και πάνω από 60 πυροσβέστες

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες βράδυ στην περιοχή Αγίας Ειρήνης στην Κεφαλονιά, με τις Πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται μέσω Κυλλήνης και Αράξου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή αλλά υπάρχουν κάποια δύσβατα σημεία. Καίει αγροτικές εκτάσεις και δασικό κομμάτι.

Στην πυρκαγιά στην Αγία Ειρήνη Κεφαλονιάς επιχειρούν αυτή τη στιγμή 32 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 5 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Ενώ μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς από Κυλλήνη 26 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα και αεροπορικώς από Άραξο 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 6 πυροσβέστες.

Παράλληλα, συνδράμουν και εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE