Μαρόκο: Αμμοθύελλα «εξαφάνισε» το Μαρακές – Απόκοσμες εικόνες

Μαρόκο: Αμμοθύελλα «εξαφάνισε» το Μαρακές – Απόκοσμες εικόνες

Σφοδρή αμμοθύελλα σάρωσε το Μαρακές, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Μαρόκου. Οι δρόμοι «λούστηκαν» από ένα απόκοσμο πορτοκαλί φως.

Μία τεράστια αμμοθύελλα έπληξε το Μαρακές, θυμίζοντας το μετά-αποκαλυπτικό σκηνικό της ταινίας «Blade Runner 2049». Η θερμοκρασία στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Μαρόκου ξεπέρασε τους 50 βαθμούς Κελσίου!

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από πεσμένο δέντρο κατά τη διάρκεια του φαινομένου στην παλαιά συνοικία Μεντίνα της μαροκινής πόλης.

Το Μαρακές, είναι εξαιρετικά δημοφιλής τουριστικός προορισμός, που κατοικείται από περίπου 1 εκατομμύριο ανθρώπους.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από το πέρασμα της αμμοθύελλας:

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE