Νέα πυρά Τατάρ σε Χριστοδουλίδη: «Κακόβουλη η πρόταση του για κοινή συνάντηση με Γιέτζια»

Νέα πυρά Τατάρ σε Χριστοδουλίδη: «Κακόβουλη η πρόταση του για κοινή συνάντηση με Γιέτζια»

Νέα πυρά κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με αφορμή την πρότασή του για κοινή συνάντηση με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μίροσλαβ Γιέτζια, εκτόξευσε σήμερα (12/8) ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η πρόταση για κοινή συνάντησή τους με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μίροσλαβ Γιέτζια «είναι κακόβουλη».

«Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Το κάνει για να φαίνεται χαριτωμένος», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως, αρμόδια πηγή είχε δηλώσει χθες (11/8) στο ΚΥΠΕ ότι η απάντηση του Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, σε πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για κοινή συνάντησή τους με τον Βοηθό ΓΓ του ΟΗΕ, Μίσοσλαβ Γιέτζια, όταν αυτός θα επισκεφθεί την Κύπρο στις 27-29 Αυγούστου, ήταν αρνητική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE