Γαλλία: Λήξη συναγερμού στον Πύργο του Άιφελ

Γαλλία: Λήξη συναγερμού στον Πύργο του Άιφελ

Η Αστυνομία άναψε το «πράσινο φως» για να επιτραπεί και πάλι η επίσκεψη στον Πύργο του Άιφελ, δύο ώρες αφότου είχε αποφασιστεί η εκκένωσή του, για προληπτικούς λόγους, λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα.

Περίπου 4.000 επισκέπτες απομακρύνθηκαν από τον Πύργο του Άιφελ και την γύρω περιοχή.

«Ήταν λάθος συναγερμός, οι επισκέπτες μπορούν να επιστρέψουν», δήλωσε πηγή της γαλλικής Αστυνομίας στο Reuters. Οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας που έσπευσαν στο διάσημο μνημείο, δεν βρήκαν κάτι ύποπτο.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE