Αντίποινα για «τρομοκρατική επίθεση» σε γέφυρα της Κριμαίας σχεδιάζει η Ρωσία

Αντίποινα για «τρομοκρατική επίθεση» σε γέφυρα της Κριμαίας σχεδιάζει η Ρωσία

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας καταδίκασε σήμερα την ουκρανική «τρομοκρατική επίθεση» της Ουκρανίας στη γέφυρα της Κριμαίας, καθώς η Μόσχα ανέφερε σήμερα ότι απέτρεψε ουκρανικές πυραυλικές επιθέσεις στην περιοχή.

Η Μόσχα τόνισε ότι η αποτραπείσα επίθεση έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές αθώων αμάχων, διαμηνύοντας ότι θα προβεί σε αντίποινα.

«Δεν μπορεί να υπάρχει καμία δικαιολογία για τέτοιες βάρβαρες ενέργειες και δεν θα μείνουν αναπάντητες», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα σε ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στο Telegram.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας τόνισε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ότι απετράπη μια ουκρανική πυραυλική επίθεση που είχε στόχο τη γέφυρα της Κριμαίας. Η ρωσική πλευρά είχε ήδη ανακοινώσει το πρωί σήμερα ότι κατέρριψε 20 drones που εξαπολύθηκαν προς την χερσόνησο της Κριμαίας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο διορισμένος από τη Μόσχα κυβερνήτης της προσαρτηθείσας χερσονήσου, Σεργκέι Αξιόνοφ τόνισε πως οι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν ακόμη έναν ακόμη ουκρανικό πύραυλο πάνω από το στενό του Κερτς, το σήμερα το μεσημέρι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE