Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου, που είχε κλείσει γύρω στη 1.20 το μεσημέρι, στην κατεύθυνση προς Πάφο, λόγω φωτιάς που είχε εκδηλωθεί σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζει πλέον κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στη 1.20 το μεσημέρι της Παρασκευής, ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου, είχε κλείσει στην κατεύθυνση προς Πάφο, στο τμήμα μεταξύ Αγίου Συλά και Επισκοπής, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγείτο στον αυτοκινητόδρομο. Η οδηγός του αυτοκινήτου εξήλθε του οχήματος της χωρίς να υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά.

* Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Στις πέντε προτεραιότητες που τέμνουν οριζοντίως όλες τις αποφάσεις καθώς και στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τη νέα σύνθεση του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE