Πυροβολισμοί στην Έγκωμη: Ψάχνουν κλειστά κυκλώματα - Οι πρώτες πληροφορίες για τους δράστες - Φωτογραφία από το σημείο

Πυροβολισμοί στην Έγκωμη: Ψάχνουν κλειστά κυκλώματα - Οι πρώτες πληροφορίες για τους δράστες - Φωτογραφία από το σημείο

Περισσότεροι από τέσσερις φαίνεται να είναι οι πυροβολισμοί κατά οικίας δικηγόρου στην Έγκωμη σήμερα Παρασκευή 28/7 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ότι ρίχθηκε αριθμός πυροβολισμών, μεγαλύτερος από τέσσερις κατά της οικίας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα Παρασκευής γύρω στις 01:15 πρωινές ώρες, η Αστυνομία δέχθηκε κλήση καταγγελίας για ρίψη πυροβολισμών κατά οικίας δικηγόρου, στην οποία εκείνη την ώρα υπήρχε εντός ένα πρόσωπο.

Προκλήθηκαν ζημίες και οι πυροβολισμοί κυρίως έπληξαν την μεταλλική πόρτα του χώρου στάθμευσης όπου εκείνη τη στιγμή ήταν κλειστή.

Η σκηνή αποκλείστηκε για έρευνες, όπου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια και εξετάζονται για τον εντοπισμό των δραστών. Παράλληλα, αναμένεται να γίνει και βαλιστική εξέταση.

Η Αστυνομία ξεκίνησε ήδη έρευνες στην γύρω περιοχή για συλλογή στοιχείων από κλειστά κυκλώματα ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο/οι δράστες έδρασαν και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Έτσι θα προστατέψεις το αυτοκίνητό σου από τον καύσωνα - Οι ζημιές που προκαλούνται και «ο  μύθος» για το air condition και την βενζίνη

«Έχασε» την πτήση για Γαλλία - Παρουσίασε πλαστό γαλλικό δελτίο ταυτότητας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE