Νέα πυρκαγιά στην Λάρνακα - Ξέσπασε σε δρόμο που οδηγεί προς ανεμογεννήτριες

Νέα πυρκαγιά στην Λάρνακα - Ξέσπασε σε δρόμο που οδηγεί προς ανεμογεννήτριες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην κοινότητα της Αγίας Άννας, στην επαρχία Λάρνακας.

Το Τμήμα Δασών σε ανακοίνωση αναφέρει πως η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 12:20, «τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:50 αφού έκαψε 4 εκτάρια με φρύγανα και άλλη χαμηλή άγρια βλάστηση». 

Αναφέρεται πως «για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 40 άτομα του Τμήματος Δασών με 12 πυροσβεστικά οχήματα, 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα καθώς και 2 προωθητές γαιών  του Τμήματος Δασών».

Στην κατάσβεση συμμετείχαν επίσης τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα και τα 3 αεροπλάνα του Τμήματος Δασών». 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE