«Μίλησε» η νεκροτομή της 10χρονης που έχασε τη ζωή της μέσα σε πισίνα – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή της 10χρονης που έχασε τη ζωή της μέσα σε πισίνα – Όσα κατέδειξε

Σε πνιγμό εντός ύδατος οφείλεται ο θάνατος της 10χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στον πάτο πισίνας έπαυλης, στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων, όπου διέμενε με την 42χρονη μητέρα της, όπως κατέδειξε η νεκροτομή.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η νεκροτομή επί της σορού της 10χρονης ολοκληρώθηκε στο Νεκροτομείο του ΓΝ Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Ορθόδοξο Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα και ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό εντός ύδατος.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε ωστόσο πως αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Για την υπόθεση τελεί υπό εξαήμερη κράτηση η 42χρονη μητέρα της 10χρονης για διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE