Ερντογάν-Τατάρ: Υπέγραψαν δύο συμφωνίες κατά την τετ α τετ συνάντηση - Τι αφορούν

Ερντογάν-Τατάρ: Υπέγραψαν δύο συμφωνίες κατά την τετ α τετ συνάντηση - Τι αφορούν

Tετ α τετ συνάντηση στο ξενοδοχείο Concorde στην κατεχόμενη Λευκωσία, είχαν ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Τ/κ ηγέτης, κατά την διάρκεια της οποίας υπογράφηκαν δύο συμφωνίες.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή οι συμφωνίες είναι «Συμφωνία παροχής προξενικών υπηρεσιών σε πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» και «Μνημόνιο κατανόησης για την υποστήριξη που θα παρέχει η Δημοκρατία της Τουρκίας στη διαδικασία ίδρυσης του κέντρου καταπολέμησης της παράτυπης μετανάστευσης της τδβκ».

Πληροφορίες για το περιεχόμενο αυτών των συμφωνιών δεν έχουν μέχρι στιγμής δημοσιευθεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE