Στα μπουντρούμια του Αττίλα 26χρονος Ελληνοκύπριος - Έχασε τον προσανατολισμό του και εισήλθε σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή

Στα μπουντρούμια του Αττίλα 26χρονος Ελληνοκύπριος - Έχασε τον προσανατολισμό του και εισήλθε σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή

Χειροπέδες σε 26χρονο Ελληνοκύπριο από την Λάρνακα, πέρασε η «αστυνομία» στα κατεχομένα, καθώς εισήλθε σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 17 Ιουλίου, όταν ο 26χρονος μετέβη στις κατεχόμενες περιοχές με την μητέρα του και την αδερφή του και όταν ήθελε να επιστρέψει στις ελεύθερες περιοχές, έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να μπουν στην απαγορευμένη περιοχή και να συλληφθούν.

Η μητέρα και η αδελφή του 26χρονου στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες, ενώ ο ίδιος τέθηκε υπό κράτηση. Ο 26χρονος παρουσιάστηκε στο «δικαστήριο» και θα παραμείνει υπό κράτηση για τις επόμενες 20 μέρες, μέχρι να παρουσιαστή ξανά εκ νέου στο «δικαστήριο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.