Πάτρα: Μαχαίρωσε την φίλη του στη μέση του δρόμου – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η κοπέλα

Πάτρα: Μαχαίρωσε την φίλη του στη μέση του δρόμου – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η κοπέλα

Στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μία κοπέλα που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Ιεροθέου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, το ζευγάρι τσακώθηκε και ο άνδρας που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ της κατάφερε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί αιμορραγικό σοκ, ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια. Ευτυχώς ήταν άμεση η επέμβαση του ΕΚΑΒ και διασώστες κατάφεραν να την σταθεροποιήσουν.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε επεμβάσεις. Ο άνδρας, ίδιας περίπου ηλικίας μετά την πράξη του διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE