Πορτοκαλί προειδοποίηση: Θα αγγίξει τους 43 βαθμούς η θερμοκρασία

Πορτοκαλί προειδοποίηση: Θα αγγίξει τους 43 βαθμούς η θερμοκρασία

Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, αναφέροντας ότι η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 43 βαθμούς.

Ισχύει από τις 11!00 το πρωί της Κυριακής εως το απόγευμα στις 18:00.

Όπως αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας, η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται γύρω στους 43 βαθμούς, και γύρω στους 32 βαθμούς στα υψηλότερα ορεινά.

Δείτε την ανακοίνωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE