Θανατηφόρο Λάρνακα: Οχημα παρέσυρε δυο γυναίκες - 60χρονη υπέκυψε στα τραύματα της

Θανατηφόρο Λάρνακα: Οχημα παρέσυρε δυο γυναίκες - 60χρονη υπέκυψε στα τραύματα της

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή της η MCCALLUΜ SANDRA KAEE, 60 ετών από τη Σκωτία, κάτοικος Δεκέλειας.

Η θανατηφόρα σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 11.55μμ., όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος, στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, με κατεύθυνση τη Δεκέλεια, σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες ηλικίας 60 και 51 ετών, οι οποίες επιχειρούσαν να διασταυρώσουν τον δρόμο.

Οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου λίγο αργότερα η 60χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

Η 51χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, καθώς επίσης και διάφορα κατάγματα και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: «Ντέρμπι» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ και ο «παράγοντας» Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Σημαντικές οι Βουλευτικές αλλά… πόσοι θα πάνε στην κάλπη;

Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: «Ντέρμπι» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ και ο «παράγοντας» Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Σημαντικές οι Βουλευτικές αλλά… πόσοι θα πάνε στην κάλπη;

«Στον αστερισμό των Βουλευτικών Εκλογών» κινείται η πολιτική σκηνή και το ΣΙΓΜΑ προχώρησε σε μεγάλη παγκύπρια δημοσκόπηση πραγματοποιώντας 1,144 συνεντεύξεις.