Σύλληψη 32χρονου ύποπτου για βομβιστικές επιθέσεις στη Λεμεσό

Σύλληψη 32χρονου ύποπτου για βομβιστικές επιθέσεις στη Λεμεσό

Η Αστυνομία συνέλαβε 32χρονο στη Λεμεσό, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τουλάχιστον οκτώ υποθέσεις πυροδότησης εκρηκτικών μηχανισμών στην πόλη, μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία έπειτα από εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Από εξετάσεις στο όχημα του υπόπτου εντοπίστηκε αντικείμενο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE