Κατεχόμενα: Τέταρτη αύξηση στα καύσιμα σε ένα μήνα - Που κυμαίνονται οι τιμές

Κατεχόμενα: Τέταρτη αύξηση στα καύσιμα σε ένα μήνα - Που κυμαίνονται οι τιμές

Νέα αύξηση που κυμαίνεται μεταξύ 1 ΤΛ και 1,27 ΤΛ επέβαλε η «κυβέρνηση» στις τιμές των καυσίμων χθες. Πρόκειται για την τέταρτη αύξηση που επιβάλλεται στα καύσιμα μέσα σε ένα μήνα.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι η αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων ανήλθε στις 25,50 ΤΛ το λίτρο, η βενζίνη 98 οκτανίων στις 26,05 ΤΛ, το πετρέλαιο Euro Diesel στις 23,14 ΤΛ και η κηροζίνη στις 23,14 ΤΛ.

Οι τιμές των καυσίμων είχαν αυξηθεί στις 8, 15 και 26 Ιουνίου. Οι τιμές των καυσίμων αυξήθηκαν περίπου κατά 5 ΤΛ από τις 8 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE