Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού το οποίο νοίκιαζε η ηθοποιός Καλή Καλό στην Άνω Κυψέλη και η οικονόμος που την εξυπηρετούσε, όταν αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μπαούλο για να βγάλουν από μέσα ρούχα και άλλα αντικείμενά της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην εφημερίδα Espresso, σε ένα ξύλινο κουτί υπήρχαν τα οστά του μοναχογιού της, τον οποίο είχε χάσει πριν 40 χρόνια από έκρηξη. Το απίστευτο γεγονός αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας.
«Είναι αλήθεια, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι δυο γυναίκες ότι βρήκαν αυτό σε ένα από τα μπαούλα της μεγάλης θεατρίνας. Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Καλλιακμάνη της Αστυνομίας προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Πηγή: zappit.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ολομέλεια θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τις εκποιήσεις - Που γέρνει η πλάστιγγα
Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα - Οδηγός κρίσιμα στο νοσοκομείο μετά από σύγκρουση οχημάτων
«Τρέχουν» να βρουν οδηγούς λεωφορείων – Θέλουν να φέρουν από το εξωτερικό και τους «κόβει» τη φόρα το λευκό ποινικό μητρώο
Από ποιους αποτελείται η Επιτροπή Αναπροσαρμογής Κατώτατου Μισθού - Τα κριτήρια που θα καθορίζουν το ποσό
Τρόμος για 26χρονο - Νεαρός ανέσυρε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο κεφάλι - Χειροπέδες στον δράστη