Threads: Δέκα εκατομμύρια χρήστες σε 7 ώρες – «Ειρωνείες» Ζούκερμπεργκ στο Twitter

Threads: Δέκα εκατομμύρια χρήστες σε 7 ώρες – «Ειρωνείες» Ζούκερμπεργκ στο Twitter

«Ανάρπαστο» έγινε το Threads μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του, καθώς εκατομμύρια χρήστες – αρκετοί από αυτούς δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία του Twitter – έσπευσαν να κάνουν λογαριασμό στη νέα πλατφόρμα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ειδικότερα, δέκα εκατομμύρια χρήστες γράφτηκαν συνδρομητές στην πλατφόρμα Threads, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ανταγωνίζεται το Twitter, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του μητρικού οίκου του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

«Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι γράφτηκαν μέσα σε επτά ώρες», έγραψε ο Ζούκερμπεργκ στον επίσημο λογαριασμό του στο Threads.

Ο Ζούκερμπεργκ έκανε ανάρτηση και στο Twitter, ανεβάζοντας ένα meme του Σπάιντερμαν να αντιπαρατίθεται με έναν Σπάιντερμαν – αστειευόμενος για την αντιπαλότητα του ίδιου με τον Έλον Μασκ του Twitter, καθώς και μεταξύ των δύο υπηρεσιών.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE