Τρόμος για 26χρονο - Νεαρός ανέσυρε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο κεφάλι - Χειροπέδες στον δράστη

Τρόμος για 26χρονο - Νεαρός ανέσυρε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο κεφάλι - Χειροπέδες στον δράστη

Στη σύλληψη 26χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση, μαχαιροφορίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, παράνομης κατοχή επιθετικού οργάνου και πρόκλησης τραυματισμού σε άλλο 26χρονο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ 2ας Ιουλίου 2023, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας, 26χρονος ο οποίος έφερε τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Σύμφωνα με τον 26χρονο, λίγη ώρα προηγουμένως, ενώ βρισκόταν σε περιοχή της Λευκωσίας, τον πλησίασε άλλος 26χρονος, ο οποίος πρόταξε εναντίον του μαχαίρι και αφού του επιτέθηκε τον τραυμάτισε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ακολούθως ο παραπονούμενος, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έλαβε εξιτήριο.

Εναντίον του φερόμενου δράστη, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE