ΑΚΕΛ: «Η Κύπρος φορτώνεται νέες αυξήσεις στα καύσιμα» - Πυρά εναντίον Χριστοδουλίδη

ΑΚΕΛ: «Η Κύπρος φορτώνεται νέες αυξήσεις στα καύσιμα» - Πυρά εναντίον Χριστοδουλίδη

Με ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ αναφέρθηκε στις αυξήσεις στα καύσιμα και στις αποφάσεις της κυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Από σήμερα όλη η Κύπρος θα φορτωθεί νέες αυξήσεις στα καύσιμα. Η απόφαση της κυβέρνησης να τερματίσει τα μέτρα για τα καύσιμα και το ρεύμα οδηγεί σε αλυσιδωτές αυξήσεις πλήττοντας και την κοινωνία και την οικονομία.

Παρόλο που τα αυξημένα έσοδα του κράτους επέτρεπαν τη συνέχιση των μέτρων, η κυβέρνηση επέλεξε να τα τερματίσει χωρίς κανένα πλάνο και κανένα σχεδιασμό για άλλα μέτρα που θα μπορούσαν να τα αντικαταστήσουν.

Το ΑΚΕΛ καλεί εκ νέου την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη και τα συγκυβερνώντα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, να σταματήσουν να ακολουθούν τις πολιτικές με τις οποίες κυβέρνησε ο ΔΗΣΥ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE