Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα αναλάβει όλα τα έξοδα του 22χρονου που κάηκε από λάδι στην Κρήτη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα αναλάβει όλα τα έξοδα του 22χρονου που κάηκε από λάδι στην Κρήτη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξέφρασε την στήριξή της αλλά και την πρόθεσή της να καλύψει τα έξοδά του.

Εργατικό ατύχημα στο εστιατόριο ξενοδοχείου στην Κρήτη όπου εργαζόταν ως μάγειρας συνέβη στον 22χρονο Βαγγέλη.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, την ώρα που μετέφερε μια κατσαρόλα με καυτό λάδι, χύθηκε πάνω του και του προκάλεσε εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια.

Μάλιστα ο ίδιος κατήγγειλε στο Star πως όταν χύθηκε η κατσαρόλα με το καυτό λάδι πάνω του, οι συνάδελφοί του τον άφησαν αβοήθητο.

Ωστόσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου στηρίζει έμπρακτα τον 22χρονο εγκαυματία και μάλιστα, σύμφωνα με το debater.gr, επικοινώνησε με την οικογένειά του και την ενημέρωσε ότι θα ζητήσει από τον δικό της δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεση, ενώ η ίδια θα καλύψει όλα τα έξοδα.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE