O Μακρόν ανέβαλε επίσημη επίσκεψή του στη Γερμανία

O Μακρόν ανέβαλε επίσημη επίσκεψή του στη Γερμανία

Ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, ανέβαλε την επίσημη επίσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιήσει από αύριο, Κυριακή, το βράδυ στη Γερμανία, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωσ ητης γερμανικής Προεδρίας, έπειτα από τέσσερις ημέρες ταραχών στη Γαλλία.

«Ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γερμανό Πρόεδρο Σταϊνμάγερ και τον ενημέρωσε για την κατάσταση στη χώρα του. Ο Πρόεδρος Μακρόν ζήτησε την αναβολή της προγραμματισμένης επίσημης επίσκεψής του στη Γερμανία», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η γερμανική Προεδρία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE