Έκρηξη βόμβας σε σύλλογο: Βίντεο κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη - Αισιόδοξοι οι ανακριτές

Έκρηξη βόμβας σε σύλλογο: Βίντεο κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη - Αισιόδοξοι οι ανακριτές

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες της αστυνομίας για εντοπισμό του δράστη της βομβιστικής επίθεσης εναντίον του οικήματος του συνδέσμου φιλάθλων της Ομόνοιας, στον σύλλογο «Πρόοδος», στον Άγιο Ιωάννη, στη Λεμεσό.

Οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής. Αν και φορούσε κουκούλα και δεν είναι εύκολη η αναγνώριση του, οι ανακριτές παρουσιάζονται αισιόδοξοι, ότι θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αξιολογούν εικόνες και από άλλα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, ενώ εξετάζονται διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν από τη σκηνή. Συνεχίζεται επίσης η λήψη καταθέσεων και έχουν κληθεί αρκετά άτομα για ανάκριση. Τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, ούτε οι διαχειριστές του χώρου εξέφρασαν οποιαδήποτε υποψία εναντίον οποιουδήποτε.

Η έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο σύλλογο, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.