Χειροπέδες σε 32χρονη για απόπειρα φόνου - Μαχαίρωσε 36χρονη στο λαιμό και στο χέρι

Χειροπέδες σε 32χρονη για απόπειρα φόνου - Μαχαίρωσε 36χρονη στο λαιμό και στο χέρι

Συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 32χρονη γυναίκα κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8 χθες βράδυ καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 36χρονη ότι, γύρω στις 7 το απόγευμα ενώ βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας, δέχθηκε επίθεση από την 32χρονη η οποία φέρεται να την τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό και το χέρι.

Η 36χρονη επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.

Εναντίον της 32χρονης διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου, πράξεων που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμού και μεταφοράς μαχαιριών.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE