Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν βόμβα σε είσοδο διαμερίσματος - Απουσίαζε ο ιδιοκτήτης

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν βόμβα σε είσοδο διαμερίσματος - Απουσίαζε ο ιδιοκτήτης

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής στην είσοδο διαμερίσματος στην συνοικία του Μουττάλου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή Μουττάλου και είναι ιδιοκτησίας 46χρονου μόνιμου κατοίκου Πάφου, ο οποίος απουσίαζε από το διαμέρισμα την ώρα της έκρηξης.

Από εξετάσεις που έγιναν στην σκηνή από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διαφάνηκε πως η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του διαμερίσματος.

Η σκηνή έχει αποκλεισθεί από την Αστυνομία και επανήρχισαν οι εξετάσεις σήμερα Σάββατο το πρωί από το ΤΑΕ Πάφου.

Προς το παρόν ο παραπονούμενος δεν έχει δώσει κατευθυντήριες γραμμές για σκοπούς ανακρίσεων οπότε η Αστυνομία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις στην περιοχή αναζητώντας τα κλειστά κυκλώματα και άλλη μαρτυρία που θα την οδηγήσουν στον εντοπισμό του φερόμενου δράστη, κατέληξε ο κ. Νικολάου.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE