Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν βόμβα σε είσοδο διαμερίσματος - Απουσίαζε ο ιδιοκτήτης

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν βόμβα σε είσοδο διαμερίσματος - Απουσίαζε ο ιδιοκτήτης

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής στην είσοδο διαμερίσματος στην συνοικία του Μουττάλου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή Μουττάλου και είναι ιδιοκτησίας 46χρονου μόνιμου κατοίκου Πάφου, ο οποίος απουσίαζε από το διαμέρισμα την ώρα της έκρηξης.

Από εξετάσεις που έγιναν στην σκηνή από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διαφάνηκε πως η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του διαμερίσματος.

Η σκηνή έχει αποκλεισθεί από την Αστυνομία και επανήρχισαν οι εξετάσεις σήμερα Σάββατο το πρωί από το ΤΑΕ Πάφου.

Προς το παρόν ο παραπονούμενος δεν έχει δώσει κατευθυντήριες γραμμές για σκοπούς ανακρίσεων οπότε η Αστυνομία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις στην περιοχή αναζητώντας τα κλειστά κυκλώματα και άλλη μαρτυρία που θα την οδηγήσουν στον εντοπισμό του φερόμενου δράστη, κατέληξε ο κ. Νικολάου.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παράνομη κράτηση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα - Έθεσε το ζήτημα στο Άτυπο Συμβούλιο της ΕΕ ο Κόμπος

Παράνομη κράτηση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα - Έθεσε το ζήτημα στο Άτυπο Συμβούλιο της ΕΕ ο Κόμπος

Το ζήτημα της συνεχιζόμενης παράνομης κράτησης των πέντε Ελληνοκυπρίων από τις κατοχικές δυνάμεις έθεσε, εκ νέου, ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε παρέμβαση του στις εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Gymnich), που πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη στις 29 και 30 Αυγούστου 2025.