Έκρηξη βόμβας σε είσοδο οικίας – Ζημιές και στο εσωτερικό του σπιτιού

Έκρηξη βόμβας σε είσοδο οικίας – Ζημιές και στο εσωτερικό του σπιτιού

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 4:20 το πρωί σε είσοδο οικίας στο Τερσεφάνου.

Τη σκηνή επισκέφθηκε κλιμάκιο πυροτεχνουργών, του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου για διερεύνηση της υπόθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως «φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος η οποία πυροδοτήθηκε με βραδύκαυστο»

Από την έκρηξη προκλήθηκε ζημιά στην κεντρική είσοδο της οικίας, και σε εσωτερική επίπλωση του σπιτιού.

Από την έκρηξη, δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Η Ιδιοκτήτρια της οικίας δεν υποψιάζεται κανένα με την αστυνομία να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE