Ελλάδα: Στο αυτόφωρο δασκάλα και οδηγός σχολικού για βιαιοπραγία σε βάρος μαθητή

Ελλάδα: Στο αυτόφωρο δασκάλα και οδηγός σχολικού για βιαιοπραγία σε βάρος μαθητή

Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκαν ένας 57χρονος οδηγός σχολικού και μία 36χρονη δασκάλα ιδιωτικού σχολείου στην Χαλκίδα, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους μητέρα ενός 12χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με το eviathema, ο ανήλικος αποκάλυψε στη μητέρα του πως ο 57χρονος οδηγός του τράβηξε το αυτί, ενώ η δασκάλα του τον απείλησε, με τον λόγο να παραμένει άγνωστος.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τους, με τον 57χρονο να κατηγορείται για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων και η δασκάλα για απειλή.

Και οι δυο οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, η οποία τους άσκησε τις σχετικές διώξεις και έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι, με την υπόθεση να παραπέμπεται σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: in.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.