Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Βρισκόταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης - Ζημιές σε δεύτερο όχημα και το κτήριο

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Βρισκόταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης - Ζημιές σε δεύτερο όχημα και το κτήριο

Όχημα το οποίο βρισκόταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Πάφο άρπαξε φωτιά το βράδυ της Κυριακής 4/6.

Συγκεκριμένα, δύο πυροσβεστικά οχήματα ανταποκρίθηκαν σε πυρκαγιά στις 20:38.

Έγινε είσοδος από τα μέλη μας με χρήση αναπνευστικών συσκευών και εγκατάσταση σωλήνων νερού εξαερισμός του υπογείου και η πυρκαγιά κατασβέστηκε.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές ενώ επηρεάστηκε και δεύτερο όχημα. Από τους καπνούς και την θερμότητα ζημιές έπαθαν, μέρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης καθώς και η βαφή του κτηρίου.

Η σκήνη θα φυλάγεται από την Αστυνομία και αύριο θα διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.