Τραγωδία για οικογένεια στη Λεμεσό: Πέθανε κοριτσάκι, μόλις πέντε μηνών

Τραγωδία για οικογένεια στη Λεμεσό: Πέθανε κοριτσάκι, μόλις πέντε μηνών

Τραγωδία σημειώθηκε στη Λεμεσό το πρωί της Κυριακής (04/06), καθώς ξεψύχησε βρέφος, μόλις πέντε μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κοριτσάκι Συριακής καταγωγής, το οποίο εντοπίστηκε αναίσθητο στο κρεβατάκι του, από τους γονείς του. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 05:00 το πρωί (04/06) και αμέσως το μετέφεραν στο Νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες τον ιατρών να επαναφέρουν τις αισθήσεις του, το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε και επιβεβαίωσαν τον θάνατο του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι γονείς του βρέφους στους γιατρούς, λίγες ώρες πριν το εντοπίσουν αναίσθητο, το κοριτσάκι είχε ανεβάσει πυρετό και έκανε διάρες.

Να σημειωθεί ότι η σορός του κοριτσιού επιθεωρήθηκε και δεν εντοπίστηκαν εξωτερικές κακώσεις  Η Αστυνομία διερευνά το περιστατικό, ενώ αναμένεται η νεκροτομή στη σορό του άτυχου βρέφους για να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία θανάτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Με χιλιάδες προκαθορισμένους στόχους και πολεμικά σχέδια διάρκειας από τρεις έως έξι εβδομάδες εμφανίζεται να είναι προετοιμασμένο το Ισραήλ, την ώρα που βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Eurofighter Typhoon και Lockheed Martin F-35 Lightning II πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία συμμαχικών δυνάμεων στην περιοχή. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE