Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Είχε ξεσπάσει κοντά σε κατοικημένη περιοχή - Βίντεο και φωτογραφίες

Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Είχε ξεσπάσει κοντά σε κατοικημένη περιοχή - Βίντεο και φωτογραφίες

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής 4/6 κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη Λεμεσό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 16:18 με τρία πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, άχρηστα υλικά, μπάζα και αποκάλαμα κοντά σε κατοικημένη περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Άγιου Τύχωνα και Αρμενοχώρι.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν και από Τμήμα Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και από Υπηρεσία Θήρας με μία Φ.Μ.Π.

Επιπρόσθετα ανταποκρίθηκαν και τα δυο ελικόπτερα πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση στις 19:06 από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. «Κατέκαυσε συνολικά περίπου τέσσερα δεκάρια. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία», σημείωσε.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την ομάδα Atlas Fireteam.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE